Kollu Bariyer Sistemleri
Otopark girişinizin kontrollü ve güvenli geçişe dönüştürülmesinde tercih edilen Kollu Bariyer Sistemleri kurulumu oldukça hızlı yapılabilen sistemleridir. Bariyer Sistemleri proje ihtiyaçlarına göre doğru tespit edilmesi gerekilen bir üründür. Yanlış tercih yatırımınızın boşa gitmesi anlamına gelecektir. Kollu Bariyer Sistemi kurulacak projede yol genişliği, yoğunluk, günlük sirkülasyon, tavan yüksekliği gibi etkenler bariyer sistemi sınıfını belirleyecektir. Proje ihtiyacına ve gelecekte oluşabilecek istekleri göz önünde bulundurarak yapılan tespit en doğru tespittir. Aşağıda Yarı Profesyonel ve Tam Profesyonel bariyer modellerimizi inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonrası firma çalışanlarımızdan destek almayı unutmayınız. İrtibat için 0(212)2104677-78
Yarı Pro 1 Kollu Bariyer
24VDC motorlu olan bariyer sistemimiz 3-4-5-6 metrelik kol boyuna sahiptir. Kol bağlantısı gövdenin yan tarafından yapılmaktadır.Uzaktan kumanda sistemi ile otoparkınıza güvenle giriş yapabilirsiniz. Günlük maksimum 1000 hareketi karşılayabilecek olan kollu bariyer sistemi set olarak verilmektedir. Set içeriği ve diğer özellikler için Tıklayınız.
Yarı Pro 2 Kollu Bariyer
24VDC motorlu başka bir modelimizdir. Kol uzunluk alternatifleri 3-4-5-6- metredir. Kol bağlantısı gövdenin sağından ve solundan çıkan bağlantı aparatı ile ortalanarak bağlanır. Bu sayede karşılıklı senkronize çalışmalarda çok daha şık görüntü sergilenir. Günlük hareket kapasitesi maksimum 1000 hareket olan bariyer sistemi set olarak verilmektedir. Set içeriği ve diğer özellikler için Tıklayınız.
Pro 1 Kollu Bariyer Sistemi
220V AC motorlu yüksek torklu ve güçlü redükdör grubuna sahip olan bariyer modelimiz profesyonel bariyer sınıfındadır. 3-4-5-6 metrelik kol takılabilen bu modelimiz otomatik geçiş sistemi olarak bilinen HGS Geçiş sistemi ve plaka okuma sistemleri ile sorunsuz entegre olabilir. Günlük sirkülasyon kapasitesi 5000 geçiş olan kollu bariyer aynı zamanda saçak bariyer sistemine dönüşebilir. Ürün ayrıntıları için Tıklayınız.
Pro 2 Kollu Bariyer Sistemi
220V motora sahip bir başka modelimizdir. Redüktör ve motor grubu üst sınıftır. Peş peşe geçişlerin olduğu yoğun yerlerde kullanılabilir. HGS etiket okuma sistemi, plaka okuma sistemi gibi otomatik geçiş sistemleri ile entegre çalışabilir. Mantar bariyer sistemi ve hidrolik yol bloğu entegrasyonuna müsayittir. Günlük 5000 geçiş adetine sahip kapasitesi ile üst sınıf bariyerlerden bir tanesidir. Ürün ayrıntıları için Tıklayınız.